Image Image Image Image Image Image Image Image Image
  • Lipdub laten maken!

    Lipdub laten maken!

Lipdub maken als activiteit voor een vrijgezellenfeest

Maar hoe gaat het precies in z’n werk als een lipdub wordt geboekt als activiteit voor een vrijgezellenfeest?

Nadat een aanvraag geplaatst is sturen we binnen 24 uur een offerte. Wanneer deze is goedgekeurd hebben we graag een aantal keer contact om alles goed op elkaar af te stemmen. Het belangrijkste is het doel van de lipdub. Een lipdub als vrijgezellenfeest is namelijk te gek om op de bruiloft af te laten spelen. Ook is het leuk om de ‘vrijgezel’ thuis te overvallen en haar huis als filmlocatie te gebruiken. Het aantal personen is hiervoor ook van belang. Het doel in combinatie met het aantal personen is bepalend voor de looproute van de lipdub. Alles moet immers in 1 take worden opgenomen!

Het lied  en de attributen voor het vrijgezellenfeest

Daarnaast is het lied van de lipdub van groot belang. Wij controleren het lied en geven advies. Het lied nemen wijzelf mee wanneer we gaan filmen en ook monteren wij dit er zelf onder. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen.

De attributen. Deze hebben wij natuurlijk bij ons. Onze ervaring leert dat wanneer alle deelnemers van het vrijgezellenfeest  zichzelf uitdossen dit vaak zorgt voor nog meer hilariteit en unieker is dan wanneer alleen onze attributen worden gebruikt. Hierover hebben we ook van te voren overleg. Hoe gekker, hoe beter, wat ons betreft;).

De dag van het vrijgezellenfeest

Als alles perfect is voorbereid komen we met z’n 2en. Een regisseur en een cameraman. Afhankelijk van de grootte van de groep kan dit worden uitgebreid tot 6 personen. Alles in 1 take opnemen is namelijk niet zo makkelijk als je misschien denkt! Daarom hebben wij geen vast tijdschema voor het opnemen van een lipdub. Gemiddeld duurt het 2,5 uur. Maar het belangrijkste is dat alles er uiteindelijk perfecto op staat!

Action!

Lipdub vrijgezellenfeest

Lipdub als vrijgezellenfeest: Hilarisch!

 

Natuurlijk starten we met een uitleg en laten we een voorbeeld zien van een geslaagde lipdub. Vervolgens nemen we het lied door en starten we met de voorbereidingen. Wie wil er het meest in beeld? Wie minder? Wat wordt de perfecte route en hoe moet iedereen uitgedost zijn? Nadat we het lied nog een keer hebben doorgenomen en alles tot in de puntjes hebben geoefend starten we met de officiële opname! Wanneer alles erop staat nemen we vaak voor de zekerheid nog wat extra shots op.

Iedereen wil er immers goed opstaan!

 

Waarom is de prijs van een lipdub voor een vrijgezellenfeest zo goedkoop?

De meeste bedrijven hebben freelancers in dienst. Wij werken met een vast team, wat de prijs en gelukkig ook de kwaliteit ten goede komt. Daarnaast staan wij open voor al uw ideeën en wordt de lipdub altijd in HD afgeleverd, zowel digitaal als op een DVD inclusief bedrukte hoes met een foto van de complete bende;).

Meer informatie of reserveren

 

Wij organiseren het graag voor jullie!