Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lipdub maken Rotterdam

Een lipdub maken in Rotterdam

Een lipdub maken in Rotterdam is de ideale activiteit voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of (basis)school. Het is mogelijk op verschillende locaties in Rotterdam, maar net wat jij wenst!

Een lipdub maken met je vrienden, familie of collega’s in Rotterdam? Gezellig!

Wij maken lipdubs sinds 2008 en hebben inmiddels al talloze lipdubs gemaakt. Dit doen we in heel Nederland en België en dus ook zeer zeker in Rotterdam. Met onze achtergrond bij de Veronica Academy, onze creativiteit en ons enthousiasme maken we er op de dag zelf al een feest van. Een lipdub maken is niet alleen leuk als je het met z’n allen bekijkt op groot scherm wanneer het af is, maar is op de dag zelf ook vaak hilarisch. Elke lipdub is anders. Afhankelijk van het doel, de locatie, de deelnemers en de benodigde materialen (zoals steadycams, verkleedspullen, etc, etc). Vooraf hebben we daarom ook graag op tijd contact met jullie, zodat alles goed afgestemd kan worden. Een lipdub maken in Rotterdam voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag is niet te vergelijken. We vertellen jullie daarom graag meer over onze aanpak hiervan!

Een lipdub maken kan met je vrienden, familie, collega's of klasgenoten. Elke activiteit wordt op maat gemaakt. Vergeet dus zeker niet aan te geven waarvoor jij het lipdub maken wil organiseren. De 4 opties voor het lipdub maken in Rotterdam zijn als volgt:

Lipdub Bedrijfsuitje
Lipdub bedrijfsuitje Rotterdam

Lipdub Vrijgezellenfeest
Lipdub vrijgezellenfeest Rotterdam

Lipdub Familiedag
Lipdub familiedag Rotterdam

Lipdub (basis)school
Lipdub (Basis)school Rotterdam

Wat kost een lipdub creëren ongeveer?

Dit is sterk afhankelijk van het aantal personen. Bij meer dan 15 personen rekenen wij 29,50 inclusief BTW per persoon. Daarmee zijn wij de goedkoopste aanbieder. Dat komt omdat wij met een vast team werken, zonder freelancers.

Meer informatie of reserveren

Lipdub maken!
Mail: info@lipdub-events.nl
Tel: 0413-302773

Een paar voorbeelden van onze lipdubs zie je in dit korte filmpje:

Alvast bedankt voor jullie interesse, wij produceren en organiseren het met alle plezier!

Meer weten over lipdubs maken? Bekijk de Wikipediapagina lipdub, de bekendste Nederlandse lipdub op Youtube of de officiële betekenis.