0413 30 27 73 info@lipdub-events.nl

Lipdub maken Familiedag

een lipdub laten maken met je familiedag
Meer infoOfferte aanvragen

Lipdub maken als activiteit voor een familiedag

Maar hoe gaat het precies in z’n werk als een lipdub wordt geboekt als activiteit voor een familiedag?

Nadat een aanvraag geplaatst is sturen we binnen 24 uur een offerte. Wanneer deze is goedgekeurd hebben we graag een aantal keer contact om alles goed op elkaar af te stemmen. Het belangrijkste is het doel van de lipdub. Een lipdub als familiedag is eigenlijk altijd leuk, zeker ook om deze nog eens over 10 jaar af te spelen! Ook is het leuk om je oma of opa thuis te overvallen en hun huis als filmlocatie te gebruiken. Het aantal personen is hiervoor ook van belang. Het doel in combinatie met het aantal personen is bepalend voor de looproute van de lipdub. Alles moet immers in 1 take worden opgenomen!

Het lied en de attributen voor de familiedag

Daarnaast is het lied van de lipdub van groot belang. Wij controleren het lied en geven advies. Het lied nemen wijzelf mee wanneer we gaan filmen en ook monteren wij dit er zelf onder. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen. 

De attributen. Deze hebben wij natuurlijk bij ons. Onze ervaring leert dat wanneer alle deelnemers van de familiedag zichzelf uitdossen dit vaak zorgt voor nog meer hilariteit en unieker is dan wanneer alleen onze attributen worden gebruikt. Hierover hebben we ook van te voren overleg. Hoe gekker, hoe beter, wat ons betreft ;).

De dag van de familiedag

Als alles perfect is voorbereid komen we met z’n 2en. Een regisseur en een cameraman. Afhankelijk van de grootte van de groep kan dit worden uitgebreid tot 6 personen. Alles in 1 take opnemen is namelijk niet zo makkelijk als je misschien denkt! Daarom hebben wij geen vast tijdschema voor het opnemen van een lipdub. Gemiddeld duurt het 2,5 uur. Maar het belangrijkste is dat alles er uiteindelijk perfecto op staat!

Action

Natuurlijk starten we met een uitleg en laten we een voorbeeld zien van een geslaagde lipdub. Vervolgens nemen we het lied door en starten we met de voorbereidingen. Wie wil er het meest in beeld? Wie minder? Wat wordt de perfecte route en hoe moet iedereen uitgedost zijn? Nadat we het lied nog een keer hebben doorgenomen en alles tot in de puntjes hebben geoefend starten we met de officiële opname! Wanneer alles erop staat nemen we vaak voor de zekerheid nog wat extra shots op.

Iedereen wil er immers goed op staan!

Waarom is de prijs van een lipdub voor een familiedag zo goedkoop?

De meeste bedrijven hebben freelancers in dienst. Wij werken met een vast team, wat de prijs en gelukkig ook de kwaliteit ten goede komt. Daarnaast staan wij open voor al uw ideeën en wordt de lipdub altijd in HD afgeleverd, zowel digitaal als op DVD inclusief bedrukte hoes met een foto van de complete bende ;).

Promo video – Lipdub maken familiedag

Impressie – Lipdub maken familiedag

Reviews lipdub maken familiedag

We hebben een lipdub laten maken door lipdub-events. Met ons familieweekend hebben wij op locatie in het huis waar wij zaten lipdub familiedag laten maken. Het resultaat was geweldig! Lipdub-events bedankt!

Fam. van Bergen

Op onze familiedag hebben wij met een aantal personen de rest van de familie verrast met het maken van een lipdub familiedag. Dankzij Lipdub-events heeft het tot een mooi resultaat geleid en hebben wij een erg leuke dag gehad!

Fam. van Hout

De lipdub familiedag die wij hebben laten maken met behulp van Lipdub-events was prachtig. We hebben erg veel schik gehad met het opnemen van de lipdub maar ook met het terugkijken van het eindresultaat. Super bedankt!

Fam. Brouwer

Lipdub op DVD + online + op maat gemaakt hoesje
Na het produceren van de lipdub gaan wij direct aan de slag met de montage ervan. Als de lipdub gemonteerd is krijg je de lipdub online en op DVD aangeleverd. De DVD zal aangeleverd worden in een op maat gemaakt hoesje.
De beste lipdub makers van Nederland
Wij zijn de beste lipdub makers van Nederland. Onze teller staat momenteel op 236 lipdubs. Lipdub-events heeft dus erg veel ervaring met het maken van een lipdub.
Overal op locatie

Wij maken een lipdub overal op locatie. Of je nou een lipdub wil laten maken in Eindhoven, Groningen, Zwolle, Amsterdam of Utrecht. Dit is allemaal mogelijk!

Professionele, ervaren en enthousiaste cameraman EN regisseur
Bij het maken van een lipdub gaan wij professioneel te werk. Bij het lipdub maken zullen er een professionele, ervaren en enthousiaste cameraman EN regisseur aanwezig zijn.

Contact 

    Stuur mij een offerte toe