0413 30 27 73 info@lipdub-events.nl

Op zoek naar een ander uitje?

Of combineer een Lipdub maken met een ander uitje.

Partners Lipdub Events

Wij komen voor het maken van een Lipdub in iedere stad of dorp in Nederland en België. Geen locatie is ons te gek, zo zijn wij al op vele locaties geweest zoals: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Den Bosch enz. Graag meer informatie ontvangen over een lipdub maken of vragen over de locatie van de lipdub? Neem gerust contact met ons op:
0413 – 30 27 73
info@lipdub-events.nl

Wie is de Mol (bedrijfs)uitje

Op zoek naar een bedrijfsuitjeteamuitje of vrijgezellenfeest activiteit vol spanning, teambuilding en gezelligheid? Speel dan Wie is de Mol! Verken met vrienden, familie of collega’s een stad naar keuze en ontmasker de Mol in jullie midden!

CRAZY 88 (BEDRIJFS)UITJE

Tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest compleet loco gaan? Gan dan voor een Crazy 88 uitje, het leukste en gekste uitje van nederland! Onder begeleiding van de Crazy 88 jury gaan jullie diverse Crazy 88 opdrachten uitvoeren in een stad naar keuze!

IK HOU VAN HOLLAND SPEL

Fans van het Ik hou van Holland Spel? Speel dan de Ik hou van Holland Quiz op Locatie! Onder begeleiding van onze eigen Linda de Mol, speel je samen met collega’s, vrienden of familie de Ik hou van Holland Quiz op locatie. Bekijk ook onze diner variant: Ik hou van Holland Dinerspel.

LIPDUB MAKEN/OPNEMEN

Samen met je vrienden, familie of collega’s een lipdub maken is altijd gezellig en zeer geschikt is bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of als activiteit voor een (basis) school. Met jarenlange ervaring is een lipdub maken bij lipdub-events, gegarandeerd een succes!

VIRTUAL REALITY UITJE OP LOCATIE

Ontdek tijdens een uitje Virtual Reality op Uitje Locatie samen met collega’s, vrienden of familie de nieuwe sensatie op game-gebied: VR! Een nieuwe en moderne teambuilding activiteit. Kies voor een van de VR uitjesVR Escape Room, VR Experience of VR Diner.

DINERSPEL – ACTIVITEIT MET ETEN

Maak een diner, lunch of borrel nog leuker met een van de dinerspellen van Diner-Events, kies voor het Wie is de Mol Dinerspel als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag of voor het Moorddiner als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag!

MOORDDINER/ MOORDSPEL DINER

Een diner, lunch of lopend buffet niet spannend genoeg? Ga voor het leukste en spannendste spel tijdens een diner: Het Moorddiner! Er is een moord gepleegd en jullie moeten deze tussen de gangen door oplossen. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

QUIZ SHOW ALS (BEDRIJFS)UITJE

Een Quiz spelen als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Kies voor een Quiz Show van Quiz Events! Het aanbod Quizzen is zeer divers, van Pubquiz tot Slimte mens Quiz en van Popquiz tot Voetbal Quiz. Alle quizzen zijn op locatie en inclusief quizmaster!

WIE IS DE MOL CITYTOUR

Ontdek Barcelona, Berlijn, Madrid, Parijs of een andere Europese stad op geheel nieuwe, verrassende en spannende wijze met de Wie is de Mol Citytour! Wie is de Mol Citytour komt overal, Lissabon, Londen, Rome, München, Dublin, Boedapest, Riga, Turijn, etc.