0413 30 27 73 info@lipdub-events.nl

Lipdub maken bedrijfsuitje

Een lipdub laten maken met je bedrijfsuitje
Meer infoOfferte aanvragen

Lipdub maken als activiteit voor een bedrijfsuitje

Maar hoe gaat het precies in z’n werk als een lipdub wordt geboekt als bedrijfsuitje?

Nadat een aanvraag is geplaatst is sturen we binnen 24 uur een offerte. Wanneer deze is goedgekeurd hebben we graag een aantal keer contact om alles goed op elkaar af te stemmen. Het belangrijkste is het doel van de lipdub. Een lipdub als bedrijfsuitje kan bijvoorbeeld ook een stukje reclame voor jullie bedrijf worden. Het kantoor, de werkplaats of het gehele gebouw kan op een creatieve manier in beeld worden gebracht. Het aantal personen is hiervoor ook van belang. Het doel in combinatie met het aantal personen is bepalend voor de looproute van de lipdub. Alles moet immers in 1 take worden opgenomen!

Het lied en de attributen voor het bedrijfsuitje

Daarnaast is het lied van de lipdub van groot belang. Wij controleren het lied en geven advies. Het lied nemen wijzelf mee wanneer we gaan filmen en ook monteren wij dit er zelf onder. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen.
De attributen. Deze hebben wij natuurlijk bij ons. Onze ervaring leert dat wanneer alle werknemers zichzelf uitdossen dit vaak zorgt voor nog meer hilariteit  en unieker is dan wanneer alleen onze attributen worden gebruikt. Hierover hebben we ook van te voren overleg. Hoe gekker, hoe beter, wat ons betreft;)

De dag van het bedrijfsuitje

Als alles perfect is voorbereid komen we met z’n 2en. Een regisseur en een cameraman. Afhankelijk van de grootte van de groep kan dit worden uitgebreid tot 6 personen. Alles in 1 take opnemen is namelijk niet zo makkelijk als je misschien denkt! Daarom hebben wij geen vast tijdschema voor het opnemen van een lipdub. Gemiddeld duurt het 2,5 uur. Maar het belangrijkste is dat alles er uiteindelijk perfecto op staat!

Action!

Natuurlijk starten we met een uitleg en laten we een voorbeeld zien van een geslaagde lipdub. Vervolgens nemen we het lied door en starten we met de voorbereidingen. Wie wil er het meest in beeld? Wie minder? Wat wordt de perfecte route en hoe moet iedereen uitgedost zijn? Nadat we het lied nog een keer hebben doorgenomen en alles tot in de puntjes hebben geoefend starten we met de officiële opname! Wanneer alles erop staat nemen we vaak voor de zekerheid nog wat extra shots op. Iedereen wil er immers goed opstaan!

Waarom is de prijs van een lipdub voor een bedrijfsuitje zo goedkoop?

De meeste bedrijven hebben freelancers in dienst. Wij werken met een vast team, wat de prijs en gelukkig ook de kwaliteit ten goede komt. Daarnaast staan wij open voor al uw ideeën en wordt de lipdub altijd in HD afgeleverd, zowel digitaal als op een DVD inclusief bedrukte hoes met een foto van het bedrijf.

Promo video – Lipdub maken bedrijfsuitje

Impressie – Lipdub maken bedrijfsuitje

Reviews Lipdub maken bedrijfsuitje

We hebben als bedrijfsuitje met ons team een lipdub laten maken bij Lipdub-events. Het was een top middag met veel humor. Dankjewel lipdub-events voor deze leuke middag, iedereen vond het super.

Action

Dankjewel voor het verzorgen van deze hilarische middag met het maken van onze Lipdub. We hebben het erg naar onze zin gehad met het maken van de lipdub en het resultaat was geweldig! 

Hema

Een lipdub maken is een echte aanrader. Het zorgt voor een dag met veel humor en na deze dag als het resultaat er is zorgt het voor nog meer humor. Ons lipdub bedrijfsuitje was super leuk!

Coop

Lipdub op DVD + online + op maat gemaakt hoesje
Na het produceren van de lipdub gaan wij direct aan de slag met de montage ervan. Als de lipdub gemonteerd is krijg je de lipdub online en op DVD aangeleverd. De DVD zal aangeleverd worden in een op maat gemaakt hoesje.
De beste lipdub makers van Nederland
Wij zijn de beste lipdub makers van Nederland. Onze teller staat momenteel op 236 lipdubs. Lipdub-events heeft dus erg veel ervaring met het maken van een lipdub.
Overal op locatie

Wij maken een lipdub overal op locatie. Of je nou een lipdub wil laten maken in Eindhoven, Groningen, Zwolle, Amsterdam of Utrecht. Dit is allemaal mogelijk!

Professionele, ervaren en enthousiaste cameraman EN regisseur
Bij het maken van een lipdub gaan wij professioneel te werk. Bij het lipdub maken zullen er een professionele, ervaren en enthousiaste cameraman EN regisseur aanwezig zijn.

Contact 

    Stuur mij een offerte toe