0413 30 27 73 info@lipdub-events.nl

Lipdub maken school

Een lipdub laten maken met je (basis) school
Meer infoOfferte aanvragen

Lipdub maken op een (basis) school

Maar hoe gaat het precies in z’n werk als een lipdub wordt geboekt voor een basis- of middelbare school?

Nadat een aanvraag geplaatst is sturen we binnen 24 uur een offerte. Wanneer deze is goedgekeurd hebben we graag een aantal keer contact om alles goed op elkaar af te stemmen. Het belangrijkste is het doel van de lipdub. Een lipdub voor een school kan meerdere doelen hebben. Vaak vinden scholieren het gigantisch leuk en kun je op een creatieve manier het hele gebouw laten zien. Het aantal personen is hiervoor ook van belang. Het doel in combinatie met het aantal personen is bepalend voor de looproute van de lipdub. Alles moet immers in 1 take worden opgenomen!

Het lied en de attributen voor de complete school

Daarnaast is het lied van de lipdub van groot belang. Wij controleren het lied en geven advies. Het lied nemen wijzelf mee wanneer we gaan filmen en ook monteren wij dit zelf er onder. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen. De attributen. Deze hebben wij natuurlijk bij ons, maar als de groep erg groot is dan adviseren wij om iedereen iets van thuis te laten meenemen. Onze ervaring leert dat wanneer alle scholieren zichzelf uitdossen dit vaak zorgt voor nog meer hilariteit en unieker is dan wanneer alleen onze attributen worden gebruikt. Hierover hebben we ook van te voren overleg. Hoe gekker, hoe beter, wat ons betreft ;).

De dag van de opnames op school

Als alles perfect is voorbereid komen we met z’n 2en. Een regisseur en een cameraman. Afhankelijk van de grootte van de groep kan dit worden uitgebreid tot 6 personen. Alles in 1 take opnemen is namelijk niet zo makkelijk als je misschien denkt! Daarom hebben wij geen vast tijdschema voor het opnemen van een lipdub. Gemiddeld duurt het 2,5 uur. Maar het belangrijkste is dat alles er uiteindelijk perfecto op staat.

Action

Natuurlijk starten we met een uitleg en laten we een voorbeeld zien van een geslaagde lipdub. Vervolgens nemen we het lied door en starten we met de voorbereidingen. Wie wil er het meest in beeld? Wie minder? Wat wordt de perfecte route en hoe moet iedereen uitgedost zijn? Nadat we het lied nog een keer hebben doorgenomen en alles tot in de puntjes hebben geoefend starten we met de officiële opname! Wanneer alles erop staat nemen we vaak voor de zekerheid nog wat extra shots op. 

Iedereen wil er immers goed opstaan!

De prijs voor een lipdub voor een (basis) school

De meeste bedrijven hebben freelancers in dienst. Wij werken met een vast team, wat de prijs en gelukkig de kwaliteit ten goede komt. Voor basisscholen hebben wij aparte prijzen, omdat dit vaak erg grote groepen zijn. Mail of bel ons gerust , zodat we alles door kunnen nemen samen. Daarnaast staan wij open voor al uw ideeën en wordt de lipdub altijd in HD afgeleverd, zowel digitaal als op een DVD inclusief bedrukte hoes met een foto van de complete groep.

Promo video – Lipdub maken School

Impressie – Lipdub maken School 

Reviews Lipdub maken school

We hebben met onze basisschool een lipdub laten maken door Lipdub-events. Dit is erg goed bevallen, de leerlingen vonden het erg leuk allemaal en we hebben veel schik gehad. Het eindresultaat mocht er ook zeker wezen. Dankjewel!

Marion

Met de afdeling Mavo hebben wij op onze middelbare school een lipdub gemaakt. Dit was dankzij Lipdub-events een super geslaagde dag. Een dag met veel plezier voor de leerlingen en leraren en vooral veel humor. Het resultaat was geweldig!

Joyce

Lipdub maken school is een geweldig concept. Wij hebben een lipdub laten maken met onze school door Lipdub-events dit leverde een hele mooie, grappige, leuke dag op. Met z’n alle het resultaat bekeken, het was prachtig! Super bedankt hiervoor!

Ton

Lipdub op DVD + online + op maat gemaakt hoesje
Na het produceren van de lipdub gaan wij direct aan de slag met de montage ervan. Als de lipdub gemonteerd is krijg je de lipdub online en op DVD aangeleverd. De DVD zal aangeleverd worden in een op maat gemaakt hoesje.
De beste lipdub makers van Nederland
Wij zijn de beste lipdub makers van Nederland. Onze teller staat momenteel op 236 lipdubs. Lipdub-events heeft dus erg veel ervaring met het maken van een lipdub.
Overal op locatie

Wij maken een lipdub overal op locatie. Of je nou een lipdub wil laten maken in Eindhoven, Groningen, Zwolle, Amsterdam of Utrecht. Dit is allemaal mogelijk!

Professionele, ervaren en enthousiaste cameraman EN regisseur
Bij het maken van een lipdub gaan wij professioneel te werk. Bij het lipdub maken zullen er een professionele, ervaren en enthousiaste cameraman EN regisseur aanwezig zijn.

Contact 

    Stuur mij een offerte toe